Welkom op de website van Rosa Sudmeijer, additieve praktijk, RBCZ registertherapeut en CAM therapeut in Gouda.

Voorzorg tegen COVID in de praktijk. Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten en/of koorts en niet gevaccineerd? Dan dient u een negatieve test te laten zien. Bij twijfel, blijf thuis.

 

NASCHOLING VOOR (voet) REFLEXTHERAPEUTEN klik op nascholing voor de actuele workshops. Deze nascholingen worden geaccrediteerd door FAGT, LVNG en VNT.

Een additief geneeskundig therapeut maakt gebruik van geïntegreerde technieken en  holistische behandelmethoden.

Enkele toegepaste vaardigheden zijn; 

Voetreflextherapie   Een diepe en weldadige massage van de voet, waarbij de voetreflexpunten worden behandeld ter bevordering van uw gezondheid en behandelen van lichamelijke en stressgerelateerde klachten. 

Manuele- neuro therapie  Dit is een drukpuntmassage van de zenuwreflexpunten op de voet en neuro massage van het lichaam.      klik bij het menu op voetreflextherapie of manuele neuro, voor verdere informatie.

 

Zool voor houdingsregulatie

 

Acupunctuur zonder naalden (De kleurenpunctuur) is een acupunctuursysteem zonder naalden met lichtfrequenties, kleur, infra-rood en ultra-violet.  Kleurenpunctuur geeft energie, werkt versterkend,  pijnstillend en helend. Ook kleurenpunctuur op de reflexzones van de voet.

Kleurenpunctuur is in Nederland een relatief nieuwe en onbekende therapie met toekomst.

Lichamelijke klachten worden vaak veroorzaakt door onverwerkte of doorgemaakte emoties, kleurenpunctuur kijkt naar het totale plaatje. Klik bij het menu op kleurenpunctuur voor meer informatie.

kleurenpunctuur is ook voor kinderen heel geschikt vanwege de minimale belastbaarheid.

Oor#acupunctuur ls een aanvulling en ondersteuning op de behandeling.

 

 

MEER INFORMATIE?

Bij het eerste consult zal ik samen met u bespreken wat uw wensen zijn en welke van de behandel methoden het beste bij u en uw klachten passen.

Mocht evenwel niet al uw vragen worden beantwoord, kunt u mij altijd bellen of mailen

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  . This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vergoedingen; afhankelijk van uw verzekering worden de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed.

Aangesloten Bij het FAGT en RBCZ .

klacht en tuchtrecht voor client en geschillencommissie Quesir

kamer van koophandel 29039959 

Vriendelijke groet,
Rosa Sudmeijer

De Goudse praktijk  www.degoudsepraktijk.nl

Elizabeth Wolfstraat1 2806 JP GOUDA